Informatie voor ondernemers

Meer informatie

We gaan uiterst zorgzaam om met je gegevens, daar kan je ons op vertrouwen. Meer over de tegoedbonnen en uitbetaling.

Leuk dat je mee wilt doen!

Wij zijn enorm dankbaar voor iedere ondernemer die wilt doneren aan Klappen met Flappen. Vul het formulier hiernaast in dan maken we het direct in orde.

Klappen, maar dan met flappen

Alweer meer dan een jaar geleden, op 17 maart 2020, klapten we met heel Nederland voor onze zorg. Zij knokten in de frontlinie voor ons bestaan en onze dank lieten we hartverwarmend merken ook.

Maar daar waar de zorghelden een jaar later nog steeds voor ons knokken, knokt nu ook de horeca. Maar dan voor hun eigen bestaan! En zo ontstond een idee, en jouw support is hierbij onmisbaar. Laten wij nu eens zorgen voor twee sectoren die in hun dna dezelfde kernwaardes hebben, zorgen voor een ander.

Door de afwegingen van ‘wel of niet versoepelen’ staan de twee sectoren recht tegenover elkaar. Stichting Klappen met Flappen brengt de kracht van het verzorgen, noodzakelijk of ontspannend, opnieuw aan het licht. Wij geloven dat zolang wij samen zorgen voor een ander in betere en in mindere tijden, wij mensen kunnen verbinden. Zelfs twee ‘uitersten’ als de horeca en de zorg.

Voor vragen of suggesties: info@klappenmetflappen.nl

€ 51.042,33

Totaal opgehaald (15:00 uur 18 juni)

2.813

Ingeschreven zorgmedewerkers