Wie zijn wij?

Over ons

Joost Bax (49 jaar), Voorzitter.

Werkzaam als gezagvoerder B737 bij de KLM. Medeoprichter van:  App Left2Cook, Avatar Services en Stichting Project Spitfire. Woonachtig te Badhoevedorp samen met mijn vrouw en twee kinderen.

Bart Kollau (48 jaar), Penningmeester

(Mede)Oprichter van: TruQu, AspisID BV. Lid van Comité STOR (Student Top Entrepreneurship). Woonachtig te Utrecht samen met zijn gezin.

Raimondo Semprevivo (49 jaar), secretaris.

Oprichter van: Dutch Detective Agency. Medeoprichter van: app Left2Cook, Avatar services en CBD 24Plus. Woonachtig te Rotterdam samen met mijn vrouw en 2 kinderen.

Hoe zijn we op dit idee gekomen?  

De corona crisis trekt diepe sporen in onze maatschappij. Deze sporen zijn niet gelijk verdeeld en treffen sommige onevenredig hard. 

Zo moet een goede vriend, welke een cafe en restaurant heeft in Amsterdam, er alles aan doen om zijn hoofd boven water te houden en zijn anderen d.m.v. steun zeker van salaris of bevinden ze zich juist in een sector die profijt heeft van de maatregelen. 

Toen ik mijn wens uitsprak om hem te helpen, vertelde een collega mij dat hij juist met een stichting een ziekenhuis in Gouda ging bedanken. Hij had er zelf gelegen met Corona en van dichtbij meegemaakt hoe de mensen in de zorg alle zeilen bijzetten om ons te helpen. Toen ik realiseerde dat 17 maart al weer bijna een jaar geleden was, was het idee snel geboren.  

Op die dag, 17 maart 2020,  klapte Nederland voor de zorg uit dankbaarheid, een geweldige actie, maar nu gaan we Klappen met Flappen!  Zorg dat de zorg zich echt gewaardeerd voelt en steun hiermee de horeca!

Een win – win situatie.

Stichting Klappen met Flappen

06-20301984
info@klappenmetflappen.nl

Roerdompstraat 43
1171 HB Badhoevedorp

KvK-nummer 81802765
RSIN 862225310
NL49 RABO 0364 3897 61